Accu voor koelbox

Heeft u een koelbox op accu nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw koelbox op accu. We verkopen een perfect op elkaar geïntegreerde accu, koelbox en zonnepaneel. Onze koelbox op accu is speciaal gemaakt voor de camping, het kamperen, vissen of voor in de auto. Geen gezeur met verwisselen van dure gasflessen, maar schoon en duurzaam op de zon koelen. Een koelbox op accu bestaat uit twee losse componenten. Daar komt veel techniek bij kijken. Wij helpen je graag bij het kiezen van een koelbox op accu. 

Welke soorten koelboxen zijn er? 

Er zijn vier verschillende soorten koelboxen:

  • Passieve koelboxen die je zelf vult met koel elementen
  • Thermo-elektrische koelboxen
  • Absorptiekoelboxen
  • Compressor koelboxen.

Waarbij de Bovenaan de lijst staan de goedkoopste koelboxen, onder aan de lijst staan de duurdere maar meest energiezuinige koelboxen. Dat is erg belangrijk voor het samenstellen van je koelbox op accu. Hoe hoger het energieverbruik, hoe groter, duurder en zwaarder de accu. Het loont dus om te investeren in een duurdere koelbox.

Koelbox op accu

Welk merk koelbox is het beste?

Er zijn verschillende merken die een compressor koelbox verkopen welke geschikt zijn voor je koelbox op accu. In onze webshop bieden we alleen koelboxen aan van Mobicool. Waarom? Mobicool is een merk van hetzelfde bedrijf als Dometic. De techniek in beide koelboxen zijn exact hetzelfde en even betrouwbaar, alleen voor een Dometic betaal je meer vanwege de naam.

Meer weten over de hoe je de beste koelbox voor jezelf bepaald? Lees dan hier verder.

Accu voor koelbox

Bij een accu denken we vaak aan een auto accu, welke log, groot en zwaar zijn. Niet ideaal om mee rond te trekken. De koelbox met inhoud is immers al zwaar genoeg. Daar hebben we bij zonnepaneelkoelbox.nl een oplossing op gevonden. Een kleinere accu, beter gezegd: een batterij.
We hebben onderzoek gedaan naar het opwekken van zonne-energie en accu capaciteit en hebben de ideale combinatie gevonden. Hierdoor beloven we dat je in de lente, zomer en nazomer kunt koelen met onze product combinatie.

Direct een koelbox op accu kopen?  Ga dan naar onze webshop.

accu gras op koelbox