Welk combipakket moet ik kiezen?

Je kan kiezen uit twee verschillende combipakketten, maar welke heb je nodig? Hieronder helpen we je met kiezen op basis van activiteit. 

Het is simpel:

Pakket Geschikt voor:
Klein Dagje weg, strand, BBQ, festival, weekendje weg.
Groot

Weken weg. Vistrips, achter in de bus, etc.

 

Heb je bijvoorbeeld een boot en je wilt af en toe een weekendje ertussenuit, dan raden we dus het combipakket klein aan.

Het is altijd mogelijk om naast het pakket nog afzonderlijk een extra accu en zonnepaneel te kopen mocht je toch iets meer zekerheid willen hebben. Let wel op dat je genoeg splitkabels en verloopstukken erbij koopt.

Je vraag niet beantwoord of wil je persoonlijk advies? Stel je vraag of verzoek via de contactpagina

2 reacties

Team Zonnepaneelkoelbox

Beste Daan,
Excuses voor de late reactie. Voor de volledigheid reageren we toch even. Wat betreft de kindjes. De producten (zonnepaneel & accu) zijn redelijk hufter proof. Het zonnepaneel is logischerwijs het meest kwetsbaar en kan breken. Zolang er geen water in het spel is zijn de accu en het zonnepaneel geen direct gevaar voor spelende kinderen.
Wat betreft de onafhankelijkheid van stroom adviseer ik je te kijken naar de product pagina van de accu, daar staat in hoe lang kan koelen bij verschillende buitentemperaturen.

Daan

Ik heb al een mobicool 32 en wil voor de zomervakantie en weekendjes niet afhankelijk zijn van stroom. Wat adviseer je, ook gezien er kindjes omheen spelen?

Dank en groet.

Daan

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd