De allerbeste beste accu

Kijk we kunnen lange verhalen houden, zoals we dat hier doen, over capaciteit, vermogen, voltage, etc. Daar zit alleen niemand op te wachten toch? Je wilt gewoon dat het werkt. Dat precies, is waar we ons op gefocust hebben bij zonnepaneelkoelbox.nl. Hieronder lichten we toe waarom onze accu het beste is voor koelboxen.

Lichtgewicht

We geloven niet dat we bij zonnepaneelkoelbox.nl een geheel nieuwe uitvinding hebben gedaan. Wel geloven we dat we een bestaande uitvinding veel beter gemaakt hebben. Wie wil er nu een "draagbare accu" van meer dan 7 kg? Onze accu weegt maar 1,1 kg en gaat precies lang genoeg mee.

Genoeg energie

We hebben aandachtig gekeken naar hoeveel energie een koelbox eigenlijk gebruikt en waar dit van afhankelijk is. Gaandeweg begrepen we steeds meer hoe groot deze energiebehoefte was in combinatie met een zonnepaneel. Het was een lange weg om het allemaal precies op elkaar afgestemd te krijgen, maar we zijn er. Onze krachtpatser van een accu hebben we zodanig ontworpen dat hij in de lente, zomer en nazomer een koelbox dag/nacht gekoeld houd. 

Eenvoudig installeren

Wanneer je aan het strand zit of op de camping wil je geen uren bezig zijn met het opzetten van je plek. We hebben het fool proof ontworpen. Elke stekker mag overal in en binnen 3 seconden heb je de hele handel opgezet. Lekker plug&play: Zonnepanelen uitklappen, schuin zetten, batterij aan, kabels in elkaar klikken en hoppa. 

Klein

Ja gewicht is wat, maar de grootte telt ook mee. De accu in onze webshop is zo groot als je handpalm en past daardoor bijna in je broekzak. Er zit een USB aansluiting op om je telefoon, fototoestel, of je headset op te halen. 

Samengevat, onze accu is speciaal ontworpen voor de compressorkoelbox omdat de accu:

  • klein;
  • eenvoudig te installeren;
  • genoeg energie;
  • en lichtgewicht is.

 

Terug naar blogoverzicht

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd